Tijdschriften digitaal publiceren is helemaal van nu. Logisch, want er zitten veel voordelen aan als lage drukkosten en een groter bereik.

Bekijk alle voordelen en maak kennis met de CurvePublisher.

Tijdschriften digitaal

Tijdschriften digitaal maken is een trend. Ook zie je dat print en online veelal naast elkaar worden gebruikt. Slim, want op deze manier versterken ze elkaar.

Een digitaal tijdschrift wordt ook wel een digitaal magazine, digimag, e-zine, screenzine, e-mag, digizine of een webzine genoemd.

Voordelen digitale tijdschriften

Als je ervoor kiest om tijdschriften digitaal uit te geven dan levert dat vele voordelen op:

  • Lagere drukkosten;
  • Content is deelbaar via social media;
  • Meer bereik;
  • Interactief;
  • Geschikt voor brede doelgroep;
  • Dynamisch en aantrekkelijk.

Wil je weten hoe een digitaal magazine eruit ziet? Neem gerust een kijkje in het portfolio van Curve.

CurvePublisher

Ga je voor een digitale uitgave van je tijdschriften? Bij Curve hebben we daar een gebruiksvriendelijk, online publicatiesysteem voor ontwikkeld: CurvePublisher.

Hiermee publiceer je artikelen naar de interesse van jouw doelgroep. Uiteraard bepaal je zelf de inhoud, omvang en verschijningsfrequentie van je tijdschriften. De vormgeving is volledig aangepast op je eigen, unieke huisstijl.

Ontdek zelf of de CurvePublisher iets voor jou is.

Contact

Bij Curve gaan we graag op een wat minder formele manier met onze klanten om. Liever zijn we juist een verlengstuk van een redactie of een afdeling communicatie.

Onze insteek is altijd eerlijk en oprecht. Als we denken dat het beter, mooier of handiger kan dan bespreken we dat met je en bieden we je een alternatief aan. Vanzelfsprekend zonder de uitgangspunten of het beschikbare budget uit het oog te verliezen.

Kom je een keer kennismaken?