Restyling magazine

Bij Curve – Mags and More stylen en restylen we al meer dan 25 jaar magazines en bladen, met oog voor jouw wensen, lezers en doelstellingen. Ook voor de vormgeving en opmaak van jouw tijdschrift ben je bij ons in betrouwbare handen. Of het nu gaat om een weekblad, maandblad of kwartaalmagazine, wij staan klaar om ieder nummer met je te maken.

Wij restylen alle magazines

In de afgelopen decennia bouwden we een portfolio op waar we trots op zijn. We verzorgden de vormgeving voor diverse vakverenigingen en leden- en brancheorganisaties als: Aedes, LHV, FME, KNOV, VNCI, NIP en de Vereniging Eigen Huis. We maakten special interestbladen voor de ANWB en Sportvisserij Nederland. We verzorgden negen jaar lang de vormgeving van het opinieblad van VNO-NCW. Met ZAM-magazine maakten we een prachtig blad over kunst en cultuur van het Afrikaanse continent. Voor Rijkswaterstaat een personeelsblad en stakeholder magazines voor Sigma en de NMa. Te veel om op te noemen, van tabloid tot glossy – het is allemaal in ons werk terug te vinden.

‘Je verplaatsen in de ontvanger en de opdrachtgever, dat leidt altijd tot het beste resultaat.’

 
Henk Stoffels – de bladendokter van Curve Mags and More

‘Je verplaatsen in de ontvanger en de opdrachtgever, dat leidt altijd tot het beste resultaat.’

 
Patrick Hoogenberg – de bladendokter van Curve Mags and More

Concept en bladformule – maatwerk voor jouw magazine

Bij Curve vinden we dat ieder blad uniek moet zijn. Op basis van de doelgroep, het doel, de kernwaarden en de gewenste uitstraling komen we tot een onderscheidende bladformule. Maatwerk dus. Zowel voor bestaande als voor nieuwe magazines.

De bladformule vormt de basis voor de vormgeving van een magazine

Daarna gaat ons team echt aan het werk. Op basis van de doelen, kernwaarden en doelgroepen kijken we naar de mix van tekst en beeld, genres en invalshoeken, de afwisseling tussen lange en korte rubrieken, en tussen human interest en andere inhoud. Is het optimaal? Is een nieuwe rubriek misschien goed voor het bladritme?
Onze art directors maken een ontwerp, met een onderscheidende eigentijdse layout en dito beeld- en coverbeleid. En: We schaven net zo lang tot iedereen blij is met het resultaat.

Na de restyling – opmaak en vormgeving magazines

Na de restyling van het magazine denken onze art directors graag bij iedere editie mee over hoe de content het beste gevisualiseerd kan worden. Onze vormgevers verzorgen de layout, het leveren van drukklare bestanden en we bewaken de planning. Ieder nummer weer. En iedere editie brengen we de inhoud zo toegankelijk en verrassend mogelijk. Voor de meeste klanten doen we dat al vele jaren.«

Dus neem contact op en leer ons kennen.