Bijzondere jubileumuitgave ontwerpen

Het is een feest om een speciale of jubileumuitgave te maken. Curve neemt je bij de hand in het gehele proces, van concept tot en met drukwerk. Ons doel: Een spetterend jubileumboek, jubileummagazine of bookazine. Een uitgave die de organisatie, de mensen en de producten op de kaart zet bij stakeholders, leden en personeel.

Ervaring met speciale en jubileumuitgaven

Curve verzorgde jubileumuitgaven voor organisaties met een rijke historie, zoals de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging), de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en AEDES (Vereniging van woningcorporaties). Hun uitgaven laten in woord en beeld zien wat ze bereikt hebben voor hun beroepsgroep en op maatschappelijk gebied. Hun jubileumuitgaven zijn een visitekaartje, maar dan leuker om te zien, en om te lezen.

‘Een goede jubileumuitgave is een feest van herkenning.’

 
Mieke van Weele – ontwerper bij Curve Mags and More

‘Een goede jubileumuitgave is een feest van herkenning.’

 
Mieke van Weele – ontwerper bij Curve Mags and More

Concepten voor jubileumuitgaven

Een jubileumboek of -magazine laat de geschiedenis van een organisatie zien, brengt het personeel in beeld, en licht belanghebbenden en relaties uit. Daarnaast kijken organisaties graag naar de toekomst als ze een mooie mijlpaal hebben behaald.
Een interessante mix van onderwerpen waarvoor onze ervaring met magazines goed van pas komt. Want hoe breng je dat allemaal evenwichtig en afwisselend? We vertalen de onderwerpen in artikelen, invalshoeken, (foto)series en rubrieken. Elk met zijn eigen journalistieke stijl, layout en natuurlijk beeldmateriaal, waardoor we van iedere jubileumuitgave een spannend geheel maken. Leesbaar, boeiend en visueel aantrekkelijk.

Kosten jubileumuitgaven

We werken met een budget, of helpen je met het bepalen van een budget op basis van de wensen en uitgangspunten. Zonder verrassingen achteraf. Ook als we een geheel nieuw concept mogen neerzetten. We zijn ervaren mediamakers en hebben snel in beeld wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Samen maken we er de mooist mogelijke uitgave van. Op tijd voor het feestje, en binnen budget.
Omdat we vaker jubileumuitgaven verzorgen kunnen we daar eventueel op voortborduren. Dan kunnen we sneller schakelen. Dat is gunstig voor de kosten. Het resultaat is een uitgave waar de organisatie, de doelgroep én Curve trots op is.

Beeldmateriaal voor een jubileumuitgave

Curve maakt een inventarisatie van het beschikbare beeldmateriaal. Is het bruikbaar voor drukwerk? Is het compleet? Als er extra beeld nodig is maken we een plan om het aan te vullen. Dat kan met stockfotografie, en Curve is kind aan huis in historische archieven. Wij kunnen ons ervaren netwerk van fotografen, die verspreid over heel Nederland zitten, inzetten voor benodigde foto’s.

Tekst en drukwerk van een jubileumuitgave

Voor de productie van tekst en drukwerk beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals die we – indien gewenst – in kunnen schakelen om van jouw jubileumuitgave een prachtig product te maken. En ook hierbij geldt: We houden rekening met het beschikbare budget. Komen we gunstig uit, dan bedenken we graag iets leuks om het geheel nog meer glans te geven. Een laserstans, een uitklapper, een animatie of een video.«

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.