Illustraties laten maken

Illustraties en foto’s bij onderwerpen bedenken is voor Curve dagelijkse kost. Onze opdrachtgever legt uit waar het beeld over moet gaan en waar het aan moet voldoen. Wij stellen kritische vragen, doen suggesties en krijgen daar weer feedback op. Zo komen we tot het beste idee voor een visualisatie, ongeacht het onderwerp. Daarna zoeken we een fotograaf of illustrator die bij de opdracht past. Of we verzorgen het zelf.

Niet te fotograferen onderwerpen

Sommige onderwerpen zijn niet te fotograferen. De inhoud is domweg te abstract. Fotografie kan ook om andere redenen onmogelijk of onwenselijk zijn. We krijgen er geen toestemming voor, het is te ver weg, of het past niet bij de beeldtaal van de rest van de uitgave. Een illustratie biedt dan uitkomst.
Wij vinden een illustrator die goed bij jouw opdracht past qua stijl, uitstraling en benadering. Een illustrator die bovendien goed bij je medium aansluit.

Illustraties door Curve

Maar soms kunnen we het beter zelf. Omdat we precies weten wat er gemaakt moet worden en onze art-directors uitstekende illustratoren zijn. Dan kan het gaan om illustraties, collages, of fotomontages. We halen het basisbeeld uit stock of maken zelf foto’s om mee aan de slag te gaan.

‘Ieder onderwerp kan door Curve in beeld worden gevangen.’

 
Roy Wolfs – ontwerper bij Curve Mags and More

‘Ieder onderwerp kan door Curve in beeld worden gevangen.’

 
Roy Wolfs – ontwerper bij Curve Mags and More

Geanimeerde illustraties

Bewegend beeld heeft meerwaarde bij digitale producten, zoals online magazines en websites. Ook daar is Curve goed in thuis. Voor de online jaarverslagen die we ontworpen voor NU’91 maakten we geanimeerde illustraties. Bekijk ze hier. Daarnaast levert Curve interactief beeld voor digitale media.

Curve heeft een oplossing voor iedere grafische uitdaging.«

Wil je meer weten of ons uitdagen? Neem dan contact met ons op.