curve slider

curve productie hoofd_01

Restyling magazine

Restyling van een magazine is soms gewoon noodzakelijk. Door de ontwikkeling van de media wordt je doelgroep blootgesteld aan een grote hoeveelheid informatie in de vorm van tekst, beeld en geluid. Als gevolg daarvan hebben mensen geen tijd om te lang bij één boodschap stil te staan.

Expertise

Curve is gespecialiseerd in de restyling van magazines. Dit doen we op een dusdanige manier dat de aandacht van de lezer direct getrokken wordt en hij in één oogopslag kan zien of een magazine, artikel of advertentie relevant/interessant is.

Mags and more

Curve is gespecialiseerd in tijdschriftvormgeving, gedrukt en online. Je kunt bij ons terecht voor een vormgevingsconcept, art direction en de restyling van uw magazine. Onze ervaring met vorm, bladritme en een optimale synergie tussen tekst en beeld, heeft al mogen bijdragen tot meerdere successen: Waardering in de vorm van tevreden lezers, prijzen en goede recensies, effectieve profilering én stijgende advertentie inkomsten bij onze klanten.

Voor frisse ideeën voor het ontwerp van je blad kun je bij ons terecht.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een bedrijf voor de restyling van je magazine? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.