Magazines: gedrukt, online of digitaal

Curve heeft ruim 22 jaar ervaring in het maken van vakbladen, personeelsmagazines, publieksbladen en sponsored magazines. Je kunt kiezen uit een gedrukt magazine, een online- of digitale versie. Lastig? We helpen je graag. Ook kun je met een gerust hart de inhoud, de vorm, het beeldmateriaal en de aansluiting op je huisstijl aan ons overlaten.

Bekijk het portfolio voor een gezonde dosis inspiratie.

gedrukt magazine curve magazines

Gedrukt magazine

Een gedrukt magazine verliest nooit zijn charme, vinden wij bij Curve. Er gaat niks boven de geur van vers gedrukt papier en het blijft heerlijk om een tastbaar blad in je handen te hebben. Vertrouwd en altijd goed. Met een papieren magazine kún je gewoon niet fout gaan. In ons portfolio vindt je inspirerende voorbeelden.

online magazine curve magazines

Online magazine

Het enige dat je nodig hebt om een online magazine te kunnen lezen is een internetverbinding. Dit maakt een online magazine toegankelijk voor een zeer brede doelgroep. Curve werkt met handige (online) publishing software. Ook kunnen we een uniek magazine from scratch creëren met een eigen CMS. Nieuwsgierig? Bekijk wat we voor je kunnen doen.

digitaal magazine curve magazines

Digitaal magazine

Jouw magazine als app, te gek toch. Het mooie aan een digitaal product is dat als het eenmaal gedownload is, je lezer het kan bekijken waar en wanneer hij maar wil. Met een digitaal magazine zorg je voor actieve interactie met de gebruiker. Wij hebben alle technische tools in huis voor jouw digitale magazine. Velen gingen je al voor.

Bladformule

Een goed magazine valt of staat met een heldere bladformule. Het is de basis van je product. Hierin worden onder andere bladpijlers, doel en doelgroep in beschreven. Heb je (nog) geen bladformule? Wij helpen je er een samenstellen.

Restyling

Soms is een blad aan restyling toe. Dan wil je een nieuwe doelgroep aanspreken of kom je erachter dat de huidige vormgeving inmiddels wat achterhaald is. Ook voor frisse ideeën voor het ontwerp van je blad kun je bij ons terecht. Het allerleukst vinden we het om hier samen met jou over te brainstormen.

Art direction

Wat zet je op de cover van je blad? Welk beeld past er bij een artikel? Ondersteunt het beeld de tekst? Al is een onderwerp nog zo abstract, we zorgen voor een passend beeld. Altijd rekening houdend met het beschikbare budget.

Curvebox

Een pakkend beeld is onmisbaar bij een goed magazine. Bij ons kun je te allen tijde online inloggen op Curvebox, de beeldbank van Curve. Een snelle en efficiënte tool waarbij je direct kunt kiezen uit verschillende beelden bij jouw artikelen.

InCopy

Twijfel je over de teksten? Heb je geen tijd om correcties door te geven en die vervolgens weer te controleren? Maak dan gebruik van InCopy. Iedere klant bij Curve heeft toegang tot deze tool. Je laat je teksten controleren op correcties in een proef. Het werkt simpel en snel, dat scheelt jou weer kostbare tijd.