curve slider

curve productie hoofd_01

Beeldredactie

Beeldredactie is van groot belang om de aandacht van je ongeduldige lezer te vangen. Door de snelle ontwikkeling van de media wordt jouw doelgroep blootgesteld aan een grote hoeveelheid informatie in de vorm van tekst, beeld én geluid. Als gevolg daarvan hebben mensen geen tijd meer om lang bij één boodschap stil te staan.

Daarom is het van groot belang dat uw boodschap overzichtelijk is, zodat de lezer in één oogopslag kan zien waar het om gaat. Om te zorgen dat tekst en beeld goed op elkaar aansluiten biedt Curve beeldredactie.

Beeldredactieoverleg

Tijdens een beeldredactieoverleg zorgen uw redactie en Curve er samen voor dat tekst en beeld goed op elkaar aansluiten. De lay-out en het beeld dragen er op deze manier toe bij dat de lezer in een oogopslag ziet of een artikel voor hem of haar relevant is, zodat de lezer snel keuzes kan maken. Bovendien versterkt deze overzichtelijke vormgeving de inhoud en nodigt de lezer uit tot verder lezen.

In één oogopslag zien waar het over gaat.

Neem contact op

Beeldredactie is essentieel voor succes van uw tijdschrift of magazine, gedrukt of online. Bent u benieuwd wat Curve op dit gebied voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.