Art direction

curve expertise art direction header

Alles valt of staat met een passend beeld dat een geschreven artikel of tekst ondersteund. Hoe maak je dat beeld? Wat spreekt jouw doelgroep aan en wat juist niet? Hoe visualiseer je een abstract onderwerp als ‘de kenniseconomie’? Lastige vragen maar voor ons een leuke uitdaging. Curve zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Fotografie

In de ruim 22 jaar hebben wij een breed netwerk aan fotografen door heel Nederland opgebouwd. Een reportagefotograaf in Limburg, een portretfotograaf in Groningen of heb je iemand nodig die goed om kan gaan met lastige personen? We vinden de juiste fotograaf voor jouw klus.

curve lhv expertise art direction

Illustratie

Vaak een onderschoven kindje maar minstens zo krachtig als een foto: een illustratie. Vooral abstracte onderwerpen lenen zich hier vaak uitstekend voor. Moet het speels, iconisch, strak of juist lekker los zijn? Een goede illustrator weet er wel raad mee. Maak gebruik van ons netwerk aan beeldmakers.

curve illustratie inhuis expertise art direction

In huis

Soms hoeft er niemand ingehuurd te worden om een tof beeld tot stand te laten komen. Onze vormgevers zijn handige vakmensen en ze kunnen dat zelf vaak ook heel goed. Wat had je in gedachten? Met de hand getekend, in strakke vormen in Illustrator of een fotomontage? You name it en wij maken het.

curve stock expertise art direction

Stock afbeeldingen

Is het nodig om een unieke afbeelding te hebben of voldoet een mooie bestaande foto ook? Dat ligt aan verschillende factoren maar in sommige gevallen kan een stock afbeelding prima voldoen. Helemaal als je rekening moet houden met een beperkt budget kan het een slimme oplossing zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.