curve productie hoofd_01

Redactionele vormgeving

Ben je op zoek naar een bedrijf voor de redactionele vormgeving van een tijdschrift of magazine?

Dan ben je bij Curve aan het juiste adres. We bieden uitgedachte concepten op maat en blijvende kwaliteit door art direction en opmaak met elkaar te combineren.

Curve is hét bedrijf voor redactionele vormgeving. Of het nu gaat om een relatie-, vak- of een special interesttijdschrift. Maar ook voor een zakelijk- of lifestyle blad, gedrukt of online, zit je bij Curve goed!

Samenwerking

Samenwerking staat bij Curve centraal; zowel tussen collega’s onderling als met opdrachtgevers. Wij streven naar een optimale samenwerking en staan altijd open voor opmerkingen en suggesties van onze klanten. Aan de hand van jullie wensen zijn we in staat om tot verrassende, soms zelfs prijswinnende, resultaten te komen!

Uitgedachte concepten en blijvende kwaliteit

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van redactionele vormgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.