curve productie icoon

Nieuwsbrieven komen in allerlei soorten en maten. Welke vorm past bij jouw organisatie? Hoe ziet jullie nieuwsbrief eruit?

De keuze laten we aan jou. Wel helpen we je graag met de vormgeving en het bundelen van je nieuwsbrieven.

Ontdek wat Curve voor je kan betekenen.

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is een terugkerende ‘brief’ waarmee je je contacten op de hoogte stelt van nieuws rondom de organisatie. In online tijden is het vanzelfsprekend dat deze vaak per e-mail wordt verstuurd.

Er worden dagelijks veel nieuwsbrieven verstuurd. Daarom is het belangrijk dat je liefde en aandacht besteedt aan de content en de art direction. Want je wilt natuurlijk wel dat die van jou gelezen wordt.

De basis

De inhoud van een goede nieuwsbrief is gebaseerd op een bepaalde basis. Denk daarbij aan:

  • Waardevolle inhoud;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Overzichtelijk;
  • Actiegericht;
  • Zonder spelfouten;
  • Nieuwsonderwerpen;
  • Herkenbaarheid in vormgeving;
  • Regelmatige verschijning.

Bij Curve kun je uiteraard ook terecht voor de vormgeving van je nieuwsbrieven.

Geprint of digitaal?

Bij het uitgeven van een nieuwsbrief heb je altijd de keuze tussen geprint of digitaal. Als je bijvoorbeeld maar 2x per jaar een nieuwsbrief uitbrengt dan kan het interessant zijn om hem geprint aan te bieden.

Echter, in deze online tijden, kiezen veel bedrijven ervoor om hem via e-mail of social media te verspreiden. Het voordeel hiervan is dat je geen drukkosten hebt. Digitaal verspreiden is dan ook beter voor het milieu dan drukken.

Veel mensen vinden het nog steeds erg leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuws. Op welke manier doe jij dat?

Bundelen met de CurvePublisher

Als je regelmatig een nieuwsbrief uitbrengt is het wellicht een goed idee om ze te bundelen. De CurvePublisher helpt je hierbij. Het is een online publicatiesysteem waarmee je meerdere nieuwsbrieven in één digitale omgeving samenvoegt.

Het is volledig responsive (mobielvriendelijk) en je hebt de mogelijkheid om een deel exclusief toegankelijk te maken voor geregistreerden.

Meer weten?

Wil je meer weten over het vormgeven of publiceren van je nieuwsbrieven? Benieuwd naar de mogelijkheden van de CurvePublisher?

Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar.