Koersboek, voor een doorkijkje door uw organisatie

animatie scan HPRN koersboekje

Zorgorganisaties lijken vijftig tinten grijs, als je op hun websites of brochures afgaat. Zodra je ze echter beter leert kennen, verschillen ze sterk qua cultuur, visie en werksfeer. Een gemiste kans. Want wie schaars talent, samenwerkingspartners of zorgverzekeraars voor zich wil winnen, moet kleur bekennen. Vertel hoe u het verschil maakt met uw zorg, medewerkers en medische voorzieningen. Durf een doorkijkje door uzelf te geven. In samenwerking met Magma Producties maken we boekjes en gidsen om de identiteit van een organisatie duidelijk te maken.

 

Neem contact op met Curve of Magma Publicaties:

Curve: info@curve.nl / 023 55 30 111

Magma-publicaties: www.magma-publicaties.nl / joost@magma-publicaties.nl / 0307852812

curve hprn borggids portfolio 01

 

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.