Jaarverslagen & rapporten

mn jaarverslag curve expertise jaarverslag header

Een jaarverslag een saaie lijst met cijfers en grafieken? Wij zien dit niet zo. Een rapport of jaarverslag is een blauwdruk van een bepaalde periode van je bedrijf. Succesvol, vol veranderingen en altijd in beweging. Met beeld als foto’s of illustraties blaas je leven in jouw jaarlijkse rapport. Het resultaat: een sprekend rapport of jaarverslag.

curve expertise jaarverslag_01

Jaarverslag

Een jaarverslag moet een afspiegeling zijn van een bepaalde periode. Daarom besteed je er liefde en aandacht aan. Een financieel- of sociaal jaarverslag, voor MVO, Milieu of OR: Curve regelt het voor je. Wij helpen je met het ontwerpen en vormgeven van jaarverslagen in alle vormen en maten.

curve expertise jaarverslag_02

Rapport

Rapporten zijn vaak een tikkeltje suf. Maar waarom eigenlijk? Een rapport, verslag of andere rapportage krijgt juist veel meer uitstraling door het vorm te geven. Moet jouw rapport een creatieve uitstraling hebben of juist liever strak en gemakkelijk dupliceerbaar? Breng jouw rapporten ook tot leven.

curve expertise jaarverslag_03

Vorm en doelgroep

Je netwerk is vaak een diverse groep van mensen met verschillende voorkeuren. De een ontvangt een rapport graag digitaal en de ander leest liever een geprinte versie. Jaarverslagen en rapporten worden dan ook steeds meer op verschillende manieren aangeboden (print, online, digitaal). Welke vorm past bij jouw doelgroep?

curve expertise jaarverslag_04

Print, online of digitaal

Voor welke vorm je ook kiest, een jaarverslag of rapport moet een goed ontworpen- en overzichtelijk document zijn. Voor iedereen toegankelijk mét duidelijke cijfers en grafieken. Een geprint, online of digitaal rapport of jaarverslag hebben allen hun eigen voor- en nadelen. Welke optie past het beste bij jou? Vraag ons om kundig advies.

Drukwerk

Als de wens er is leveren wij graag advies met betrekking tot de selectie van een kundige drukker. Of je geeft het helemaal uit handen, dan kopen wij het drukwerk in.

Online

Een gids of brochure wordt altijd met de uiterste zorg en liefde gemaakt. Maar ook gedrukte, online of digitale producten zijn bij ons in goede handen.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.