CurvePublisher

Curve heeft een prachtige oplossing voor het publiceren van online magazines. Edities staan niet op zichzelf, maar liggen ingebed in een archief.

Online magazine plus

De CurvePublisher onderscheidt zich van andere online magazines. De meeste e-zines zijn op zichzelf staande edities: net als in een gedrukt magazine kan je alleen de aangeboden selectie van artikelen bekijken. De CurvePublisher biedt meer.

Database

In de CurvePublisher zijn de artikelen van een editie onderdeel van een database. In die database kunnen alle soorten artikelen opgenomen worden: interviews, achtergrondverhalen, reportages, columns, maar ook nieuwsberichten.

Meerdere uitgaven

Wat je er in stopt kan je er als publicatie uithalen. Je kan magazine(s) publiceren voor alle relaties, maar meerdere titels publiceren voor specifieke segmenten van de doelgroep is ook mogelijk. En met nieuwsartikelen kunnen natuurlijk nieuwsbrieven gemaakt worden. De artikelen kunnen openbaar of afgeschermd aangeboden worden.

Wat heeft de lezer er aan?

Doordat de artikelen van een editie onderdeel zijn van een database, ligt bij iedere editie het hele archief voor de lezer onder handbereik. De lezer vindt gerelateerde artikelen die geen onderdeel van een betreffende editie zijn, of duikt in het archief om via uitgebreide zoekmogelijkheden datgene te vinden wat hij zoekt. Ook kan de lezer artikelen aangeboden krijgen die passen bij zijn profiel.

Interactie

Indien gewenst kunnen lezers reageren op een artikel en indien gewenst kunnen de reacties onder aan een artikel zichtbaar worden gemaakt. Zo kunnen reacties met andere lezers gedeeld worden. Uiteraard kunnen alle artikelen via social media gedeeld worden en kunnen lezers reageren naar de redactie. Dat maakt de CurvePublisher tot een platform voor interactie met en tussen de lezers.

Vormgeving en Beeldmateriaal

De CurvePublisher heeft uitgebreide mogelijkheden voor het afstemmen van de vormgeving op de identiteit van de uitgever en het biedt het mogelijkheden voor verschillende soorten beeldmateriaal, waaronder slideshows, video en graphics.

Meer informatie: klik hier om contact met ons op te nemen

Samenwerking

Voor de realisatie van het platform ­CurvePublisher is Curve een samenwerking aangegeaan met Axendo uit Leusden. Axendo maakt hiervoor gebruik van het open source systeem Umbraco. Het platform wordt ontwikkeld vanuit een basisstructuur waarvan voor iedere klant een clone wordt gemaakt. Dit is de beste garantie voor flexibiliteit, maatwerk en veiligheid.