Boeken & gidsen

curve lhv expertise boeken en gidsen

Naast magazines verzorgt, adviseert, ontwerpt en produceert Curve ook andere gedrukte media als affiches, advertenties, boeken, brochures, folders en gidsen. Het is de moeite waard om iets te laten maken dat er goed uitziet, optimaal communiceert, verrast en bijdraagt aan een positief imago.

curve wandelnet gids expertise boeken en gidsen

Gidsen

Een gids moet helder en overzichtelijk zijn. Hij wijst de weg. Curve zorgt voor overzicht en een duidelijke structuur zodat er met jouw gids niet valt te verdwalen. Neem bijvoorbeeld de wandelgidsen die we verzorgen voor Wandelnet.

curve erasmus brochure expertise boeken en gidsen

Brochures

Mooie brochures; daar houden wij van. En niet alleen wij. Brochures worden nog veel ingezet. Met liefde en aandacht helpen wij je een brochure of zelfs een hele lijn op te zetten. Bekijk bijvoorbeeld de brochures die we hebben gemaakt voor de opleidingen van de Erasmus Universiteit.

Boeken

Onze liefde voor typografie, beeld en drukwerk zetten we graag in voor het maken van bijzondere boeken. Heb je zelf al een idee hoe jouw boek eruit moet komen te zien? Zo niet, dan helpen we je graag. We bedenken een concept dat past bij je doel en doelgroep en daar de zoeken we de ideale vorm bij. Neem het jubileumboek Onderhuids met de prachtig gestanste titel waar je dwars doorheen kunt kijken.