curve slider

curve productie hoofd_01

Bladerbare pdf

Om een pdf bladerbaar te maken is een stukje techniek nodig.
Hieronder een aantal opties die – afhankelijk van de wensen – door Curve gemaakt kunnen worden.

Bladerbare pdf als Flash-bestand (swf)

Een pdf als Flash-bestand wordt meestal op een website geplaatst om een indruk te geven, niet om te lezen. Wij sturen het document naar de klant zodat het op de website kan worden geplaatst. Deze bladerbare pdf staat dus op de eigen server. Een nadeel hiervan is dat er niet ingezoomd kan worden. Daarbij is de pdf niet te zien via een iPhone of iPad, omdat deze apparaten (nog) geen Flash (swf) ondersteunen.

Bladerbare pdf via een (gratis) online dienst

Curve plaatst de pdf bij een online aanbieder. Vervolgens krijgt de klant een link van de locatie of een code toegestuurd om de bladerbare pdf op de eigen website te laten zien. De pdf is goed leesbaar en er kan ingezoomd worden.
Een mogelijk nadeel is; de pdf staat in een visueel andere omgeving. Bij gratis diensten kan de reclame -vaak tegen betaling- worden verwijderd.

Bladerbare pdf geschikt voor desktop & tablet (swf & html5)

Dit is het pluspakket onder de bladerbare pdf’s.

Is een bladerbare pdf het toch niet helemaal?

Is een bladerbare pdf toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan maken we natuurlijk een online magazine! Kijk bijvoorbeeld eens naar het Powered by Dutch Technology van FME.  Lees meer over online magazines.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.