curve slider

curve advies hoofd-01

Kies voor Mincklersweg bij het gebruik van een navigatiesysteem.

Routebeschrijving

vanaf de A9

Neem bij het Rottepolderplein de afslag Haarlem. Neem via de linkerbaan de fly-over. Na het passeren van de KPN-toren links voorsorteren. Bij stoplicht rechtdoor de weg vervolgen over de Oudeweg. Derde weg rechts (Minckelersweg). Rij rechtdoor naar het einde van de Mickelersweg en zoek een parkeerplek zo dicht mogelijk bij de zwarte fietsersbrug. Steek lopend de brug over en je vindt ons in het eerste pand rechts aan de overzijde van het water op de eerste verdieping.

vanaf de N200

Ga bij het Rottepolderplein rechtdoor, richting Haarlem. Zie verder routebeschrijving vanaf A9.

vanaf station Haarlem CS

Het is prima te lopen binnen een kwartiertje. Ga vanuit de achterkant van het station rechtsaf, Prinsen Bolwerk. Blijf de weg volgen en ga na de brug over het Spaarne linksaf, Kick Smitweg. Weg volgen langs en om de Lichtfabriek, daarachter is het Energieplein. Mocht je toch graag met de bus gaan, neem dan de 15 richting Spaarnwoude Station Noord en stap uit bij de Wim van Eststraat, deze sluit aan op de Kick Smitweg.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.