curve slider

Een ervaren ontwerpbureau

Curve is een ervaren ontwerpbureau dat zich sinds 1993 heeft gespecialiseerd in magazines. We richten ons met advies , ontwerp, artdirection en opmaak op het hele proces. Van het schrijven van een bladformule tot het leveren van drukklare bestanden. En voor redactioneel werk, fotografie en illustraties maken we gebruik van een uitgebreid netwerk.

Zoek je een online magazine of een crossmediale aanpak, dan beschikken we over een eigen platform, de CurvePublisher. Het systeem combineert het publiceren en archiveren van artikelen en uitgaven in responsive design.

Naast gedrukte- en online magazines, verzorgen we tal van andere producten, als boeken en gidsen, jaarverslagen, en brochures. Bekijk voorbeelden van ons werk in het portfolio!

De medewerkers van Curve noemen zich ‘Curvisten’: bevlogen en professionele mensen die hun uiterste best doen om opdrachtgevers te ontzorgen en zich op stellen als een verlengstuk van een redacties. Onze insteek is altijd eerlijk en oprecht en onze adviezen zijn altijd gebaseerd inhoudelijke argumenten.

Is het tijd voor verandering, een crossmediale aanpak of een frisse blik op de communicatiemiddelen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier. We komen graag langs voor een inventariserend gesprek of bureaupresentatie. Het kost maar een uurtje en een kopje koffie en het levert veel inspiratie op.

Routebeschrijving en adresgegevens

Curve Mags And More | Hendrik Figeeweg 5L | 2031 BJ Haarlem | 023-5530111 | info@curve.nl
Klik hier voor de routebeschrijving

Curvisten

team_image
directeur

Henk Stoffels

henk@curve.nl
+31(0)23 553 01 13

team_image
ontwerper

Roy Wolfs

roy@curve.nl
+31(0)23 553 01 14

team_image
art director

Patrick Hoogenberg

patrick@curve.nl
+31(0)23 553 01 15

team_image
ontwerper

Mieke van Weele

mieke@curve.nl
+31(0)23 553 01 12

team_image
vormgever

Thomas Gaarthuis

thomas@curve.nl
+31(0)23 553 01 18

Vrienden van Curve

Bladen maken is samenwerken. Samenwerken met illustratoren, fotografen, redacteuren en andere mensen die begaan zijn met het medium. Curve heeft een groot arsenaal aan getalenteerde mensen waar het prettig mee samenwerken is. Deze mensen selecteren wij per project, daar waar ze het beste tot hun recht komen.

 

Mark Prins I Fotograaf I markprins.nl

Indra Simons I Fotograaf I isifotografie.nl

Floren van Olden I Fotograaf I floren.nl

Corien Lambregtse I Tekst, speeches, communicatie I voorallesiseenwoord.nl

Joris Den Blaauwen I Fotografie I www.jorisdenblaauwen.nl

Jonas Briels I Fotografie I jonasfotografie.nl

Mirjam van der Linden I Fotografie I mirjamvanderlinden.com

Ton van Vliet I Fotografie I tonvanvliet.com

Marloes Hooimeijer I Taal en Tekst I marloeshooimeijer.nl

Annet Scholten I Illustrator I annetscholten.nl

Paul van Bueren I Fotograaf I paulvanbueren.nl

Vincent van den Hoogen I Fotograaf I vincentvandenhoogen.nl

Albert Wester I Fotograaf I terschellingfototragie.nl

Joost Bijlsma I Tekst en redactie I magma-publicaties.nl

 

 

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.