Websites

curve expertise websites header

Een goede website is onmisbaar, ook voor je magazine. Heb je er nog geen of is jouw site aan verandering toe? Curve is een flexibele partner voor functioneel-, interactie- en visueel ontwerp.

Functioneel ontwerp

Een functioneel ontwerp (FO) is de basis van je website. Wil je een goed werkende website dan is het belangrijk dat je hier tijd en liefde in steekt. In een FO vind je onder andere het doel van de website, gebruikersdoelstellingen en een helder plan van aanpak terug.

Interactie ontwerp

Een interactie ontwerp (IO) is onderdeel van het functioneel ontwerp. Het is het ontwerp van de website of webapplicatie waarin onder andere usability en de doelstellingen worden besproken. Hoe komt de website er technisch uit te zien? Welk CMS wordt er gebruikt?

Visueel ontwerp

Als het interactie ontwerp klaar is volgt het meest creatieve onderdeel; het visueel ontwerp (VO).  Hoe gaat je website eruit zien? Welke kleuren gebruik je en voor welk lettertype kies je? Wat komt waar te staan? Een toffe, gebruiksvriendelijke website in je eigen huisstijl maken; dat is ons doel.

Mooi ontwerp

We zijn zelf geen websitebouwers maar we zijn wel sterren in het ontwerpen van mooie websites. Zo haken we in de praktijk vaak aan bij de bouwers van de website. Wij ontwerpen en jullie bouwers…bouwen. Nog geen websitebouwer? We kunnen ook binnen ons netwerk aan een vakman komen voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Soorten ontwerpen

Wat voor ontwerp zoek jij bij je website?

  • platform bij je magazine;
  • online magazine;
  • one-pager;
  • branding website;
  • archief website;
  • eenvoudige of een wervende website.

Wij helpen jouw wensen te vertalen naar een mooi online ontwerp.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.