curve productie hoofd_01

Tijdschriften zijn een perfecte manier om te communiceren met een specifieke doelgroep. Wel is het belangrijk dat je goed let op het doel en de vorm van het magazine.

Ga je voor digitaal- of juist liever voor een online tijdschrift?

Tijdschriften

Tijdschriften zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Curve maken we ruim 22 jaar verschillende tijdschriften. De laatste jaren zijn dat niet alleen maar geprinte versies maar is er ook veel vraag naar online- en digitale producten.

Vanzelfsprekend zijn we je ook daar graag mee van dienst.

Art direction

Wat zet je op de cover van je blad? Welk beeld past er het beste bij een bepaald artikel? Passend beeld is essentieel voor de uitstraling en aantrekkelijkheid van tijdschriften.

Wij noemen onszelf ‘beelddenkers’ en dat is niet voor niks. Curve werkt met een hecht team van ontwerpers, artdirectors en vormgevers die elkaar ondersteunen en feedback geven. Doordat we meerdere disciplines onder één dak hebben kunnen we snel schakelen en jou van een eerlijk en vakkundig advies voorzien.

Van advies tot de productie van tijdschriften; bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje.

CurvePublisher

De CurvePublisher is een online publicatiesysteem. Het biedt je de mogelijkheid om tijdschriften en artikelen te publiceren in een volledig mobile responsive omgeving.

Daarnaast kun je selecties maken en een deel alleen toegankelijk maken voor geregistreerden. De vormgeving wordt afgestemd op de corporate identity.

De CurvePublisher is zeer geschikt voor het publiceren van online tijdschriften.

Geprint of online?

Iedere vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Houd jouw doelgroep van papier of wordt je magazine veel in de wachtkamer gelezen? Ga dan voor een geprint tijdschrift. Heb je veel interactieve content als foto’s, video’s en animaties? Dan is een online tijdschrift juist wat voor jou.

De keuze hangt af van verschillende factoren. We helpen je graag met advies op maat en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een kop koffie.

Tijdschriften

Benieuwd naar hoe een geprint- of online tijdschrift eruit ziet? In ons portfolio vind je uitgebreide selectie van eerder werk.