curve slider

Tijdschrift vormgeving

De vormgeving van een tijdschrift is van groot belang bij het succes ervan. Voor een optimale tijdschrift vormgeving moeten tekst en beeld perfect op elkaar aansluiten. Om dit te kunnen realiseren is naast tekstredactie ook beeldredactie nodig.

Curve is gespecialiseerd in tijdschrift vormgeving. Voor gedrukte- of online magazines.

Meer dan 22 jaar ervaring

Curve is in 1993 opgericht door Henk Stoffels en Ton Wegman. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van vormconcepten voor tijdschriften en het continueren daarvan. Als vanzelfsprekend wilt u uw boodschap effectief overbrengen via uw tijdschrift. In onze werkwijze combineren wij de kennis van de markt en de doelgroep van de klant met onze creativiteit en deskundigheid op het gebied van tijdschrift ontwerp. Op deze manier ben je verzekerd van een doeltreffend ontwerp.

In één oogopslag zien waar het over gaat.

Neem contact op

Dus bent u op zoek naar een bedrijf om uw tijdschrift vormgeving te verhogen tot een optimaal niveau? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.