Door alle content die we dagelijks op ons afkrijgen zijn we snel afgeleid. En dat is een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden als je een tijdschrift gaat maken.

Middels een beeldredactieoverleg maken we samen een helder plan voor jouw tijdschrift.

Tijdschrift maken

Door de ontwikkeling van de media wordt je doelgroep in deze (digitale) tijd blootgesteld aan een grote hoeveelheid informatie. Denk bijvoorbeeld aan tekst, foto’s, video’s en geluid. Als gevolg daarvan heeft je lezer geen tijd om te lang bij één boodschap stil te staan.

Bij het maken van een tijdschrift is het daarom van groot belang dat alles klopt én dat de nieuwsgierige lezer op zijn wenken wordt bediend.

Beeldredactieoverleg

Om ervoor te zorgen dat tekst en beeld goed op elkaar aansluiten biedt Curve beeldredactie.

Tijdens een beeldredactieoverleg zorgen jouw redactie en Curve er samen voor dat tekst en beeld goed op elkaar aansluiten. De lay-out en het beeld dragen ertoe bij dat de lezer in één oogopslag ziet of een artikel voor hem of haar relevant is.

Ook versterkt een overzichtelijke vormgeving de inhoud en nodigt het de lezer uit tot verder lezen.

In één oogopslag zien waar het over gaat.

Bladformule

Een bladformule is de basis van je vakblad of magazine. Wil jij een bladformule opzetten of kan die van jullie wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je graag.

In een overzichtelijk document zetten we onder andere doel, doelgroep, bladpijlers en journalistieke genres helder op een rij zodat jij met een gerust hart verder kunt werken aan je magazine.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Tijdschrift online publiceren

Curve heeft een online publicatiesysteem ontwikkeld waarmee je magazine(s) kunt publiceren voor alle je relaties. Ook is het mogelijk om titels exclusief te publiceren voor een bepaalde doelgroep. Op deze manier creëer je content op maat.

Met nieuwsartikelen kunnen natuurlijk nieuwsbrieven gemaakt worden. Deze publiceer je eveneens gemakkelijk met de CurvePublisher. De artikelen kunnen openbaar of afgeschermd aangeboden worden.

Meer informatie vind je hier.