Een uniek ontwerp

curve ontwerp icoon

Iedere publicatie
verdient een uniek ontwerp. Een design dat aansluit bij jouw specifieke doelgroep. Curve verplaatst zich in de lezer als zijnde een eigen klant. Waar liggen hun interesses, welk beeld past daarbij en welke content is interessant voor adverteerders? Dit alles vertalen we naar een ontwerp dat zowel productietechnisch als inhoudelijk goed in elkaar steekt.

curve ontwerp bovenbalk

Markt

Hoe goed ken je de markt voor jouw product? Wat leest de doelgroep graag en waar liggen hun interesses? Wie zijn jullie grootste concurrenten? Een goed design begint bij kennis van de markt. Curve helpt je dit helder te krijgen, met als eindresultaat een passend ontwerp.

Online, digitaal of gedrukt

Kies je voor een online- of digitaal magazine? Of ga je voor het gevoel van knisperend papier in je handen? Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor een goed vormgegeven product dat aansluit bij de wensen van jouw klant. Daarnaast hebben we toegang tot allerlei moderne, technische mogelijkheden waarmee we bijna alles kunnen maken.

Restyling

Soms is een product aan restyling toe. Dan wil je een nieuwe doelgroep aanspreken, content bijsturen of kom je erachter dat de inhoudelijke mix inmiddels wat achterhaald is. Ook voor frisse ideeën voor het ontwerp van je blad kun je bij ons terecht. En het liefst doen we dit in goed overleg, samen met jou.

Art direction

Wat zet je op de cover van je blad? Welk beeld past er bij een bepaald artikel? Uit onderzoek is gebleken dat mensen worden aangetrokken door visuele content. Art direction is dus superbelangrijk om rekening mee te houden bij het ontwerp van je product. En al is een onderwerp nog zo abstract, wij vinden altijd een beeld dat past.

Teamwork

Curve werkt met een hecht team van ontwerpers, artdirectors en vormgevers die elkaar ondersteunen en feedback geven. Teamwork is dan ook onze grote kracht. Doordat we meerdere disciplines onder één dak hebben kunnen we snel schakelen en jou altijd van een eerlijk en vakkundig advies voorzien. Benieuwd naar dit sterrenteam? Ontmoet ze hier.

curve advies icoon grijs=

Advies

Heb je advies nodig van een stel ervaren en bevlogen vakmensen? Dan moet je bij Curve zijn. Wij analyseren, adviseren en gaan altijd voor het beste resultaat.
curve productie icoon grijs

Productie

Een productie stressvol? Niet als je met ons werkt. Door een unieke werkwijze én het inzetten van krachtige tools zorgen wij ervoor het productieproces gesmeerd verloopt.