Online tijdschriften maak je met liefde en aandacht. En daar helpen wij je graag bij.

Uiteraard houden we rekening met het beschikbare budget.

Online tijdschriften

Online tijdschriften zijn hetzelfde als online magazines. Als je meerdere tijdschriften uitbrengt dan kan het handig zijn om ze uit te geven met een online publicatiesysteem; de CurvePublisher.

Ook hebben de bladformule en de art direction grote invloed op het succes van je uitgaves.

CurvePublisher

De CurvePublisher is een online publicatiesysteem. Het biedt je de mogelijkheid om artikelen te publiceren in een volledig mobile responsive omgeving.

Daarnaast kun je selecties maken en een deel alleen toegankelijk maken voor geregistreerden. De vormgeving wordt afgestemd op de corporate identity.

De CurvePublisher is zeer geschikt voor het publiceren van online tijdschriften.

Bladformule

Een bladformule vormt de basis van je vakblad of magazine. Wil jij een bladformule opzetten of kan die van jullie wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je graag.

In een overzichtelijk document zetten we onder andere doel, doelgroep, bladpijlers en journalistieke genres helder op een rijtje. En kun jij met een frisse blik verder werken aan je magazine.

Art direction

Wat zet je op de cover van je blad? Welk beeld past er het beste bij een artikel? Passend beeld is essentieel voor de uitstraling en aantrekkelijkheid van je tijdschrift.

Curve werkt samen met een hecht team van ontwerpers, artdirectors en vormgevers die elkaar ondersteunen en feedback geven. Doordat we meerdere disciplines onder één dak hebben kunnen we snel schakelen en jou van een eerlijk en vakkundig advies voorzien.

Meer weten?

Online tijdschriften uitgeven is een vak. Wil je het goed doen dan ga je zorgvuldig en planmatig te werk. Curve heeft ruim 22 jaar ervaring in het maken van online- en geprinte tijdschriften.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?