curve productie icoon

Bij een online tijdschrift maken moet je rekening houden met verschillende aspecten als content, bladritme, online omgeving, vormgeving en frequentie van uitgave.

Lees verder voor meer over het online tijdschrift.

Online tijdschrift maken

Een online tijdschrift is hetzelfde als een online magazine. Bij het maken van een digitaal product komt een stukje techniek kijken, dat wij graag voor je verzorgen.

Gebruiksvriendelijkheid staat op nummer één bij een online product; alle filmpjes en video’s moeten gewoon ‘goed’ werken.

Inhoud

Hoe ziet de inhoud van een online magazine er eigenlijk uit? Hieronder een overzicht:

  • Foto’s;
  • Video’s;
  • Filmpjes;
  • Animaties;
  • Tekst.

Ook kun je gebruik maken van apps, infographics en digitale producten. Juist de afwisseling in al deze elementen maken een online magazine zo dynamisch en interactief.

Bladritme

Net als bij een geprint tijdschrift is de basis van een online tijdschrift het bladritme.

Bladritme is ons toverwoord bij het samenstellen van elk communicatiemiddel. Curve hanteert een efficiënte matrix die in één oogopslag duidelijk maakt hoe de informatie is verdeeld. Is er genoeg afwisseling in content, vorm en beeldmateriaal? Mist er nog iets? We bewaken het bladritme en sturen bij waar nodig.

Voorbeelden

Ben je benieuwd naar hoe een online magazine er ongeveer uitziet? Kijk gerust eens rond in ons portfolio.

Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Artikelen online publiceren

In 2016 heeft Curve een online publicatietool ontwikkeld; de CurvePublisher. Het systeem kent vele voordelen voor iedereen die online tijdschriften of magazine uitgeeft.

Je lezer begeeft zich in een veilige, afgeschermde omgeving die volledig is afgestemd op de vormgeving van jouw corporate identity.

En door de aantrekkelijke abonnementsvormen heb jij de kosten volledig onder controle.