Online magazines

online magazine curve expertise header

Online magazines bieden ten opzichte van gedrukte magazines het voordeel dat er veel meer en directere interactie mogelijkheden zijn met de lezer. Of een online magazine de ideale oplossing is hangt sterk af van het doel en de doelgroep.

Meerwaarde

De belangrijkste meerwaarde van een online magazine is dat er het veel meer mogelijkheden biedt voor interactie met de lezers dan een gedrukt magazine. Daarnaast is het veel directer, vooral als het responsive is. Je kunt als ontvanger direct kennis nemen van de geboden onderwerpen.

Vervangen of versterken

In veel gevallen hebben gedrukte magazines meer attentiewaarde omdat ze langer blijven ‘rondslingeren’. Dat weten adverteerders ook en daarom kan een online magazine vaak beter gezien worden als een extra middel dat ingezet kan worden, dan een vervanging van een gedrukt magazine.

Mogelijkheden

We hebben de mogelijkheden van een aantal bestaande e-zine systemen in kaart gebracht en we kunnen een online magazine op maat maken, maar we denken dat de CurvePublisher de beste optie is voor online magazines, vanwege kosten en de combinatie van mogelijkheden die dit biedt.

curve publisher logo