curve slider

Online magazine HTML5

Een online magazine kan een één op één vertaling zijn van bijvoorbeeld een printuitgave of een crossmediale aanvulling met interactieve elementen.

Curve gelooft dat een online magazine een krachtig middel is om een doelgroep te informeren en te overtuigen. Daarnaast is het zeer geschikt als marketingtool, mits het goed en lekker in elkaar zit natuurlijk. Dat goed en lekker zou je kunnen vertalen naar slimme vormgeving en sterk beeld. En dát is nu precies de kracht van Curve.

Voorbeeld of afspraak

Bij Curve werken nieuwsgierige mensen met een scherp oog. Bekijk bijvoorbeeld het Powered by Dutch Technology magazine voor FME gemaakt in HTML5/CSS3. Hierdoor is het magazine cross(moderne)browser en tevens geschikt om te lezen op een tablet.

Interessant? Maak meteen een afspraak met Curve om de mogelijkheden te bespreken.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.