Een jaarverslag is een afsluiting van een belangrijke periode. Wij zien dat bij Curve als iets moois dat een podium verdient. Daarom maken we met liefde jaarverslagen en rapporten in verschillende soorten en maten.

Online, digitaal of gewoon geprint.

Online jaarverslag

Het is even wennen; een jaarverslag of rapport online uitgeven. Maar een jaarverslag is een afspiegeling van een belangrijke periode, dat verdient een mooi podium. Vinden wij.

Jij toch ook?

Jaarverslagen en rapporten

Rapporten en jaarverslagen zijn vaak een tikkeltje suf. Maar waarom eigenlijk? Een rapport, verslag of andere rapportage krijgt juist veel meer uitstraling door het vorm te geven. Moet jouw rapport een creatieve uitstraling hebben of juist liever strak en gemakkelijk dupliceerbaar?

Breng jouw rapporten tot leven. Geprint of online.

Print, online of digitaal?

Voor welke vorm je ook kiest, een jaarverslag of rapport moet een goed ontworpen- en overzichtelijk document zijn. Voor iedereen toegankelijk mét duidelijke cijfers en grafieken. Een online rapport of jaarverslag heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Is het iets voor jou? Vraag naar advies op maat.

Voordelen van online

Misschien is het niet je eerste gedachte, maar een jaarverslag online publiceren kent vele voordelen:

  • Beperkte kosten;
  • Voor iedereen toegankelijk;
  • Het rapport komt tot leven met foto’s en video;
  • Uitstraling naar wens.

Vergeet die saaie rapporten. Wij maken er iets leuks van. Informeer naar de opties.

Liever geprint?

Is een online jaarverslag of rapport toch niets voor jou? Dat kan natuurlijk. Bij Curve hebben we ruim 22 jaar redactionele ervaring en we helpen je ook graag met een geprinte versie.

Kies vooral voor iets wat bij jou én je organisatie past.