curve productie icoon

Leg je eigen, unieke online database aan met de CurvePublisher. Gemakkelijk in gebruik en de kosten zijn beheersbaar door het gebruik van abonnementen.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Online database

Als jij met regelmaat online artikelen publiceert dan ben je misschien op zoek naar een online database waar je ze kunt bundelen.

In 2016 hebben wij de CurvePublisher ontwikkeld; een handig online publicatiesysteem waarmee je je artikelen in een handomdraai bundelt en publiceert.

Here to stay

Acht jaar geleden dacht men dat papier dood was. Online had de toekomst en print zou gaan verdwijnen. Gelukkig kijken we daar nu anders naar en vullen online en print elkaar juist aan.

Online artikelen uitgeven is een trend. Misschien heb jij inmiddels ook al een hele verzameling aan online artikelen? Hoe mooi zou het zijn als je je doelgroep kunt bedienen met publicaties op maat?

Allemaal haalbaar door te werken met de CurvePub.

CurvePublisher

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om online te gaan publiceren dan wil je al snel niet meer terug. Het is namelijk een zeer eigentijdse én gebruiksvriendelijke manier om je doelgroep te bereiken.

Met de CurvePublisher publiceer je artikelen naar wens voor jouw doelgroep. Het is een (online) publicatiesysteem waarmee je zelf de inhoud, omvang en verschijningsfrequentie bepaalt. Uiteraard in een vormgeving die aansluit bij jouw corporate identity.

Meer weten? Lees hier wat de CurvePublisher voor je kan doen.

Online database voor iedereen

Wat je wensen ook zijn; een online database is voor iedereen. Met de CurvePublisher publiceer je artikelen online in een omgeving die exact overeenkomt met jouw corporate identity.

Daarnaast is de database altijd en overal toegankelijk en kun je een handige zoekfunctie gebruiken om te navigeren. Ook kun je selecties van artikelen maken, een exclusief deel alleen toegankelijk maken voor geregistreerden en artikelen per e-mail verzenden.

Neem contact op voor een presentatie of meer informatie.