curve productie icoon

Online artikelen publiceer je snel en gemakkelijk met de CurvePublisher. Volledig responsive, overzichtelijk en vormgegeven in jouw unieke huisstijl.

Ontdek meer over dit online publicatiesysteem.

Online artikelen

Online marketing is onmisbaar in de marketingstrategie van elk bedrijf. Welke artikelen publiceer je online? Hoe zet je social media in?

Online artikelen spelen hierbij een belangrijke rol. Publiceer jij al online?

Wat zijn het?

Online artikelen hebben een enorme vlucht genomen sinds we allemaal connected zijn met het internet. Open bijvoorbeeld je LinkedIn account. Veel contacten posten daar allerhande online artikelen; van zelf geschreven blogs tot online artikelen uit een magazine.

Online publicaties zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

CurvePublisher

Met al die online artikelen kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Bij Curve hebben we een tool ontwikkeld die het publiceren van artikelen overzichtelijk maakt: CurvePublisher.

Hiermee publiceer je artikelen naar de interesse van jouw doelgroep. Het is een (online) publicatiesysteem waarmee je zelf de inhoud, omvang en verschijningsfrequentie van je blad bepaalt. Uiteraard in de unieke huisstijl van je magazine.

Ontdek zelf wat de CurvePublisher voor je kan doen.

Voordelen van werken met een publicatiesysteem

Je kunt met een goed online publicatiesysteem vele kanten op:

  • Online magazines publiceren;
  • Een online archief aanleggen;
  • Een selectie van artikelen via e-mail publiceren;
  • Een deel alleen toegankelijk maken voor geregistreerden;
  • Een koppeling maken met de corporate website.

Door gebruik te maken van de CurvePublisher kun je de doelgroep bedienen op een manier die bij hen past. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat.

Contact

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van online publiceren of de aantrekkelijke abonnementsvormen voor de CurvePublisher.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een presentatie.