curve productie icoon

Een magazine is een verlengstuk van je identiteit als bedrijf of organisatie. Het is belangrijk zorg te besteden aan de keuze voor een geprint-, online- of digitale variant.

Meerdere magazines? Maak gebruik van Curve’s publicatiesysteem; de CurvePublisher.

Magazine

Magazines bestaan er in vele soorten en maten. Je kunt denken aan vakbladen, personeelsmagazines, publieksbladen en sponsored magazines. En dan is er ook nog de keuze tussen een gedrukt exemplaar of een online- of digitale versie.

Welke vorm past het beste bij jou?

Waar let je op bij je keuze?

Bij het kiezen van een vorm voor je magazine moet je rekening houden met een aantal factoren:

  • Wie is je doelgroep? Iedere doelgroep heeft zijn eigen voorkeur. Zo kun je voor een doelgroep met 55-plussers beter kiezen voor een geprinte versie dan voor een online magazine.
  • Wat voor gevoel wil je uitstralen met een magazine? Fris, jong, modern, vertrouwd of authentiek? De keuze is aan jou.
  • Hoe wil je dat een lezer je magazine gebruikt? Bij een online magazine bijvoorbeeld kunnen artikelen gedeeld worden via de verschillende social media kanalen. Wat weer zorgt voor een groter bereik.

Curve heeft ruim 22 jaar ervaring in het maken van geprinte-, digitale- en online magazines. We delen onze ervaring graag met je.

CurvePublisher

Is je keuze gevallen op een online magazine? Dan is werken met de CurvePublisher een prachtige oplossing voor het publiceren ervan.

Met de CurvePublisher zorg je ervoor dat magazines geen op zichzelf staande edities zijn maar onderdeel van een groter geheel; een online archief.

Het voordeel hiervan is dat de lezer gemakkelijk navigeert tussen de verschillende uitgaves. Daarbij zijn alle artikelen met één muisknop te delen via social media.

In één oogopslag zien waar het over gaat.

Voordelen van online publiceren

Een online magazine is perfect voor iedereen die op een eigentijdse en moderne manier tijdschriften wil publiceren.

Je kunt in de CurvePublisher bijvoorbeeld een uitgebreide zoekfunctie aanbrengen waarmee je de lezer op zijn wenken bedient. Ook kun je een deel afschermen met een privé inlog.

Met de CurvePublisher publiceer je online magazines in een omgeving die een kopie is van jouw eigen corporate website. Aantrekkelijk, overzichtelijk en vormgegeven in jullie huisstijl.

Informeer direct naar de mogelijkheden.