curve productie icoon

Een e-magazine is hetzelfde als een online magazine. Het is een eigentijdse en gebruiksvriendelijke manier van tijdschriften publiceren.

Wie gaat voor deze vorm, gaat voor kwaliteit, interactiviteit en duurzaamheid. Want; milieuvriendelijk en zonder drukkosten.

Is het iets voor jou?

E-magazine

Een e-magazine maken is niet ingewikkeld. Je moet alleen goed nadenken over de bladformule, content, strategie en voor welke doelgroep je hem maakt. Bij Curve weten we inmiddels van de hoed en de rand als het gaat om online magazines maken. We hebben er zelfs een speciale online tool voor ontwikkeld; de CurvePublisher.

Lees snel verder.

CurvePublisher

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om een e-magazine te maken dan wil je al snel niet meer terug. Het is namelijk een zeer eigentijdse én gebruiksvriendelijke manier van publiceren.

Met de CurvePublisher publiceer je artikelen naar wens voor jouw doelgroep. Het is een (online) publicatiesysteem waarmee je zelf de inhoud, omvang en verschijningsfrequentie bepaalt. Uiteraard in een vormgeving die aansluit bij jouw corporate identity.

Wil je meer weten? Lees wat de CurvePublisher voor je kan doen.

Waarom kiezen voor een e-magazine?

Wij zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje:

  • Het is dynamisch. Lezers kunnen video’s bekijken, foto’s vergroten en zelf navigeren door het magazine;
  • Dit alles zorgt voor een echte ‘beleving’ van je magazine. Wat uiteraard weer bijdraagt aan het succes van je merk of organisatie;
  • Lezers zullen een e-magazine ervaren als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het wijst de weg vanzelf.
  • Het doet niets af aan een geprinte versie. Het zorgt er juist voor dat de geprinte versie tot leven komt met foto’s, video’s en links.

Kijk gerust in ons portfolio voor voorbeelden van online magazines.

Interactieve elementen

Een online magazine is dus interactief. Dit komt door een belangrijke rol van interactieve elementen als foto’s, video’s, filmpjes, linkjes en andere digitale producten.

Samen met de tekst vormt dit de basis van je online magazine. Een e-magazine is multimediaal en daardoor erg vriendelijk in het gebruik.

Verspreiding

De verspreiding van een e-magazine verloopt iets anders dan een geprinte versie. Je verspreidt hem namelijk via e-mail, internet en social media.

Het grote voordeel hiervan is je geen distributiekosten hebt en dat het milieuvriendelijk is. Daarnaast is je magazine gemakkelijk ‘deelbaar’ via social media kanalen waardoor je het bereik aanzienlijk vergroot.

Lees hier meer over online magazines.