curve productie icoon

We zijn met z’n allen veel online. Een logisch gevolg is dan ook dat de geprinte versie van een magazine wordt vertaald naar een digitaal- of online tijdschrift.

Met een digitaal tijdschrift kun je vele kanten op. Het grote voordeel ervan is; je bedient er zowel de on- als de offline doelgroep mee.

Digitale tijdschriften

Een digitaal tijdschrift is een een-op-een vertaling van een geprint magazine. Helemaal van deze tijd en zeer gebruiksvriendelijk. Je bereikt er een brede doelgroep mee.

Wat is het precies en wat kun je ermee?

Handig en overzichtelijk

Het fijne aan een digitaal tijdschrift is dat het zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Het ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de geprinte versie van je magazine. Het enige verschil is dat het via desktop, tablet of smartphone te lezen is. Denk bijvoorbeeld aan de folders van supermarkten die je online kunt bekijken.

Het handige eraan is dat je hiermee verschillende doelgroepen kunt bereiken.

Samenvoegen tijdschriften

Als je op regelmatige basis digitale tijdschriften uitgeeft, dan loop je er op een gegeven moment tegenaan dat alle uitgaves verspreid worden weergegeven. Hoe mooi zou het zijn als je die kon bundelen?

Dat kan nu met de CurvePublisher. Dit is een online publicatiesysteem waarin je alle digitale tijdschriften op één plek kunt opslaan. Zie het als een online archief. De lezer bladert erdoorheen en kiest zelf welke content hij of zij wil lezen.

Wij zijn erg enthousiast over dit product. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. We vertellen je er graag meer over.

Voordelen CurvePublisher

Je content bundelen met de CurvePublisher kent vele voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  • Veilige en afgeschermde, online omgeving;
  • Vormgeving afgestemd op corporate identity
  • Ruimte voor adverteerders;
  • Visueel aantrekkelijk;
  • Overzichtelijk online archief;
  • Controle over de kosten door abonnementsvorm.

Meer informatie over de CurvePublisher.