Digitale producten

curve zam expertise digitale producten header

Digitale producten zijn helemaal van deze tijd. Curve verzorgt onder andere magazines als apps, infographics en animaties.

zam app curve expertise digitaleproducten

Apps

Een magazine in de vorm van een app. Te gek toch. Wij vinden het altijd een uitdaging om nieuwe vormen voor bestaande content te vinden. Bijvoorbeeld door een bestaand magazine om te zetten naar een unieke app waarmee het magazine ook op tablet en smartphone toegankelijk is. Helemaal van nu!

bouwend infographic curve expertise digitaleproducten

Infographics

Een goede infographic geeft in één oogopslag de essentie van een verhaal weer. Een infographic gebruik je als ondersteuning van je product. Uit onderzoek is gebleken dat mensen worden aangetrokken door visuele middelen. Door een duidelijke infographic te gebruiken trek je dus meteen de aandacht. Ga je voor nog speelser? Kies dan voor een animatie.

nt logo animatie expertise digitale producten

Animatie

Een bewegend beeld vertelt een kort verhaaltje. Met humor, serieus, puur grafisch of in 3D. Een animatie is een onderdeel van je magazine dat je op verschillende manieren kunt inzetten; als op zichzelf staand product of als onderdeel van je website of presentatie. Eén ding is zeker; je tovert meteen een lach op het gezicht van je doelgroep.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.