curve slider

Digitaal magazine laten maken

Een digitaal magazine wordt ook wel online magazine, digimag, e-zine, screenzine, e-mag, digizine of webzine genoemd.

Een digitaal magazine kan een bladerbare pdf zijn, een e-mail nieuwsbrief, een iPad magazine, een interactieve, flashy variant of een website met magazine elementen.

Wat de interpretatie ook is, bij Curve zorgen we voor een goed vormgegeven product dat aansluit bij de gebruiker en de wensen van onze klant.

Voorbeeld of afspraak

Bekijk bijvoorbeeld het Powered by Dutch Technology magazine voor FME gemaakt in HTML5/CSS3. Hierdoor is het magazine cross(moderne)browser en tevens geschikt om te lezen op een tablet.

Meer weten? Maak direct een afspraak met Curve.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.