curve productie icoon

Hoe ziet jullie corporate identity eruit? Wat straal je uit als bedrijf? En wat wil je uitstralen? Soms is het goed hier eens kritisch bij stil te staan.

Voor het visuele aspect ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.

Corporate identity

Een corporate identity is een mix van middelen die laat zien wie jouw bedrijf is en waar jullie uniek in zijn. Wat voor organisatie je ook hebt, het is belangrijk om tijd en aandacht aan je uitstraling te besteden. Dit zorgt namelijk voor een sterke uitstraling naar buiten toe en dat de doelgroep jouw bedrijf herkent.

Hoe bepaal je je corporatie identity?

Je identiteit

Als je net start met je bedrijf dan moet je de corporate identiteit nog ontwikkelen. Bestaat de organisatie langer dan is de identiteit vaak wel al duidelijk. Maar ook in dit geval zou je hem wellicht weleens opnieuw onder de loep willen nemen.

Je identiteit kan bestaan uit:

  • Gedrag. Wat is jullie tone of voice? Wat is de kledingstijl? Hoe gedragen jullie je naar buiten toe?
  • Communicatie. Op welke manier communiceren jullie met klanten en de doelgroep? Wat is de onderliggende boodschap? Hoe voer je je PR?
  • Visueel. Wat voor design gebruiken jullie? Logo en huisstijl? Wat voor soort beelden en video’s?

Ontwerp

Het design of visuele aspect speelt een belangrijke rol bij de identiteit van een bedrijf of organisatie. Bij Curve weten we dat als geen ander.

Ieder bedrijf verdient zijn eigen, unieke huisstijl. Een design dat aansluit bij jouw specifieke doelgroep. Curve verplaatst zich in de lezer als zijnde een eigen klant. Waar liggen hun interesses, welk beeld past daarbij en welke content is interessant voor adverteerders?

Dit alles vertalen we naar een ontwerp dat zowel productietechnisch als inhoudelijk goed in elkaar steekt.

Werken met de CurvePublisher

Curve heeft een eigen, online publicatiesysteem ontwikkeld. Hiermee kun je documenten als mailings, nieuwsbrieven, artikelen gemakkelijk online publiceren.

We werken voor het online publicatiesysteem met verschillende abonnementsvormen. Handig, want hierdoor blijven de kosten overzichtelijk. Ook is er binnen de omgeving ruimte voor adverteerders voor hogere inkomsten.

We laten je graag een demonstratie zien van de CurvePublisher. Neem direct contact op.

Workshops

Kan jouw organisatie wel wat inspiratie en advies gebruiken? Willen jullie de vormgeving en huisstijl nieuw leven inblazen maar zijn jullie er nog niet uit hoe of wat?

Het enthousiaste team van Curve verzorgt ook praktische workshops op maat. Bijvoorbeeld over bladformules, bladritme, beeld denken en het maken van online magazines.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mags and more

‘Mags and more’ want Curve doet meer dan alleen magazines. Je kunt bij ons ook terecht voor een vakboek, jubileumuitgave, een gids of boek als spin-off van tijdschriftartikelen.

Advies, ontwerp & productie

Met een enthousiast team van vakmensen houden we ons dagelijks bezig met advies, ontwerp en productie. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Gedrukt, online of digitaal

Iedereen die bij Curve werkt heeft liefde voor het vak. We gaan met een frisse blik voor je aan de slag. Of het nu om een gedrukt, online of digitaal product gaat.

Betrokken

Curve heeft een warm hart en staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij enkele projecten waarvan wij denken dat ze bijdragen aan een betere wereld.

Diensten op maat

We werken op maat. Want de behoeften van iedere klant zijn anders. Om te komen tot het beste resultaat luisteren we goed en stellen we ons in dienst van jouw wensen.