curve productie icoon

Een congres is een mooie manier om jezelf en je bedrijf te presenteren. Een professionele uitstraling krijg je doordat alle documenten als mailings, nieuwsbrieven en brochures in dezelfde huisstijl zijn opgemaakt.

Met ruim 22 jaar ervaring helpt Curve je daar graag bij.

Congres

Een congres is een groots evenement waarmee je je onderneming op de kaart zet. Uiteraard wil je dat de aanwezigen goed geïnformeerd zijn over bijvoorbeeld het programma van de dag.

Op welke manier zorg je ervoor dat iedereen de juiste informatie heeft?

CurvePublisher

De CurvePublisher is een online publicatiesysteem waarmee je content kunt bundelen. Handig als je een congres of andere bijeenkomst organiseert.

De kenmerken op een rijtje:

  • Een veilige en afgeschermde, online omgeving;
  • De vormgeving is afgestemd op corporate identity;
  • Ruimte voor adverteerders;
  • Visueel aantrekkelijk;
  • Een overzichtelijk online archief;
  • Controle over de kosten door abonnementsvorm.

Meer informatie over de CurvePublisher.

Art direction

Alles valt of staat met een passend beeld dat een geschreven artikel of tekst ondersteunt. Hoe maak je dat beeld? Wat spreekt jouw doelgroep aan en wat juist niet? Hoe visualiseer je een abstract onderwerp als ‘de kenniseconomie’? Lastige vragen die wij zien als een leuke uitdaging.

Curve zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt met art direction op maat. Ook voor de vormgeving van jouw congres.

Brochures voor een congres

Mooie brochures; daar houden we bij Curve van. En niet alleen wij. Brochures worden nog steeds veel ingezet. Met liefde en aandacht helpen wij je een brochure of zelfs een hele brochurelijn op te zetten.

Een aantrekkelijke folder is ideaal om uit te delen tijdens een congres of ander evenement.

Bekijk direct de brochurelijn die we maakten voor de opleidingen van de Erasmus Universiteit.

Advies en ondersteuning

Organiseer je binnenkort een congres, seminar of ander event? Twijfel je over de communicatiemiddelen of de vormgeving ervan? We helpen je graag.

Want hoe bedien je je doelgroep en waar liggen hun interesses? Welke middelen passen daarbij? Wij verplaatsen ons in zowel zender als ontvanger. Het resultaat; mooie, inhoudelijke content die bij jouw doelgroep past.