Advies op maat

curve advies icoon

Hoe communiceer jij met je doelgroep? En welke middelen zet je daarbij in? Belangrijke keuzes die het succes van je product bepalen. Heb je advies nodig van een stel ervaren en bevlogen vakmensen? Dan moet je bij Curve zijn. Wij analyseren, adviseren en gaan altijd voor het beste resultaat. Van advies tot ontwerp naar productie.

curve advies bovenbalk

Doelgroep

Jij kent jouw doelgroep natuurlijk het beste, maar hoe bedien je ze? Wat wil de lezer weten? Waar liggen hun interesses? En welke middelen passen daarbij? Wij verplaatsen ons in zowel zender als ontvanger. Het resultaat; mooie, inhoudelijke content die bij jouw doelgroep past.

Bladformule

Een bladformule vormt de basis van je vakblad of magazine. Wil jij een bladformule opzetten of kan die van jullie wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je. In een overzichtelijk document zetten we onder andere doel, doelgroep, bladpijlers en journalistieke genres op een rijtje waardoor je structuur en overzicht krijgt. Zo kun jij met een frisse blik verder werken aan je magazine.

Bladritme

Ritme is ons toverwoord bij het samenstellen van elk communicatiemiddel. Curve hanteert een efficiënte matrix die in één oogopslag duidelijk maakt hoe de informatie is verdeeld. Is er genoeg afwisseling in content, vorm en beeldmateriaal? Mist er nog iets? We bewaken het (blad) ritme en sturen bij waar nodig.

Crossmediaal

Deze (digitale) tijd vraagt om een andere manier van werken. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een crossmediale aanpak: een tijdschrift via traditionele- én digitale kanalen verspreiden om zo verschillende doelgroepen te bedienen. Op basis van onze expertise kunnen wij je adviseren en helpen met het uitrollen van verschillende crossmediale concepten.

Workshops

Heeft jouw team inspiratie en advies nodig? Het enthousiaste team van Curve verzorgt ook praktische workshops op maat over bijvoorbeeld bladformules, bladritme, beeld denken en het maken van online magazines. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

curve ontwerp hoofd grijs

Ontwerp

Curve verplaatst zich in jouw lezer als zijnde een eigen klant. Een uniek en creatief ontwerp maken dat jóuw doelgroep aanspreekt; daar zijn wij goed in
curve productie icoon grijs

Productie

Een productie stressvol? Niet als je met ons werkt. Door een unieke werkwijze én het inzetten van krachtige tools zorgen wij ervoor het productieproces gesmeerd verloopt.